Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 12 + 7    

A password will be emailed to you.

Nyerj jegyet a Téged akarlak díszbemutatójára!

Mozizz velünk 2013. június 11-én!

A nagy sikerű  romantikus dráma,  A felhők fölött 3 méterrel című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem, visszaköltözik Barcelonába. Mire visszaérkezik, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő is. Babi új életet kezdett, egy másik férfival jár. Hace elölről kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal, Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével, vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival, és együtt látja őt új vőlegényével, összezavarodik, és nem tudja, mihez kezdjen az újra és újra feltörő érzelmeivel. A halott barát emléke és a két lány közti vívódás az őrület határára sodorják Hache-t, ezért egyre őrültebb kalandokba sodorja magát. El tudja felejteni Babit?

A film forgalmazója, az ADS Service Kft. és a VOX mozimagazin jóvoltából most te is részt vehetsz a film díszbemutatóján 2013. június 11-én, kedden 20.00 órakorMi Mozink Lurdy Ház moziban. Egyike lehetsz annak az ötven szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a vetítésen, ha 2013. június 10-én délig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a jatek@adsservice.hu címre.

Milyen nemzetiségű film a Téged akarlak?

a. Brazil
b. Spanyol
c. Venezuelai

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét. A nyerteseket e-mailben értesítjük 2013. június 10-én.

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2023. november
FOMO: Megosztod, és uralkodsz
A magazin: 2016. július

Kapcsolódó cikkek:

  1. Nyerj jegyet a Született gengszterek díszbemutatójára!
  2. Vetítés: Mellékhatások
  3. Vetítés: Sikoly 4.

 

Szólj hozzá!